de start

Zondagavond 24 februari. Morgen wordt de nieuwe gemeenteraad geïnstalleerd en word ik gemeenteraadslid. Deze nieuwe gemeenteraad duidt dan ook de schepenen aan en kiest de 11 OCMW-raadsleden. Normaal gezien duiden die raadsleden dan donderdag mij aan als OCMW-voorzitter voor de komende 6 jaar. Tegelijk word ik dan ook schepen voor jeugd.

Toen ik 6 jaar geleden de politiek in ging, had ik nooit durven denken dat ik 6 jaar later ocmw-voorzitter of schepen zou worden. Dankzij de steun, hulp en stem van velen is het toch gelukt, en dat is een droom die uitkomt. Je doet immers aan politiek omdat je aan aantal dingen wil veranderen/verbeteren en als je dan die kans krijgt, moet je die grijpen.

Ik kijk er dan ook naar uit om de komende 6 jaar voor mijn stad en vooral voor haar inwoners te mogen werken. Vanaf nu heb ik dus 38.000 bazen waar ik voor werk. Een hele eer. Ik beloof dan ook dat ik me 6 jaar hard ga inzetten voor het beleid van onze stad. Niet voor niets zal ik morgen zweren om de verplichtingen van mijn mandaat trouw na te komen.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>