Plan speeltuintje Pollare

We willen in elk dorp en wijk graag een speeltuintje voorzien, omdat spelen belangrijk is voor kinderen, maar ook als ontmoetingsplaats voor de buurt. Na een inspraakmoment met de kinderen en ouders van de buurt, maken we telkens een speeltuinplan dat we nadien nog eens aftoetsen voor we het definitief beslissen. De stap nadien is dat er een bouwvergunning wordt aangevraagd, dat een lastenboek en bestek wordt opgesteld om zo een aannemer te kunnen zoeken die de werken uitvoert.

Ook in Pollare hebben we intussen het plan klaar voor het nieuwe speeltuintje achter het parochiaal centrum tussen Sint-Kristoffelstraat en Echel. De bouwvergunning is er intussen en het bestek is in opmaak om een aannemer te kunnen zoeken die dan binnen een aantal maanden aan de slag kan.

Hier alvast het plan (let op de boomhut!)

Plan speeltuin Pollare

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>