Plan speeltuintje Neigem

We willen in elk dorp en wijk graag een speeltuintje voorzien, omdat spelen belangrijk is voor kinderen, maar ook als ontmoetingsplaats voor de buurt. Na een inspraakmoment met de kinderen en ouders van de buurt, maken we telkens een speeltuinplan dat we nadien nog eens aftoetsen voor we het definitief beslissen. Nadien wordt dan een bestek opgemaakt en een aannemer gezocht. In Neigem gebeurde dit allemaal al en is de aannemer intussen klaar met de grondwerken voor het nieuwe speeltuintje in de Brusselseheerweg.

Nu wachten we op de levering van de speeltoestellen. Een deel wordt verwacht in de tweede helft van juni en het andere (grootste) deel midden augustus. De speelgoedboeren hebben wat vertraging met de levering omdat er blijkbaar heel wat bestellingen zijn van speeltuintjes de laatste maanden.Plan speeltuin Neigem

1 comment to Plan speeltuintje Neigem

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>