Plan speeltuintje Outer

We willen in elk dorp en wijk graag een speeltuintje voorzien, omdat spelen belangrijk is voor kinderen, maar ook als ontmoetingsplaats voor de buurt. Na een inspraakmoment met de kinderen en ouders van de buurt, maken we telkens een speeltuinplan dat we nadien nog eens aftoetsen voor we het definitief beslissen. De stap nadien is dat er een bouwvergunning wordt aangevraagd, dat een lastenboek en bestek wordt opgesteld om zo een aannemer te kunnen zoeken die de werken uitvoert.

In de wijk rond de Meeuwenlaan voorzagen we eerder al een volledig vernieuwd speeltuintje, nu willen we ook in het centrum van Outer nog een nieuw terreintje voorzien in de Hector Planckaertstraat achter buurthuis de Pallieter. Het plan hiervoor is klaar, het bestek is er zodat we de procedure kunnen starten om een aannemer te zoeken die dan binnen enkele maanden de werken kan uitvoeren.

 

Hier het plan:plan speelterrein Outer

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>