Stookolieactie sp.a Ninove

Om de zes maanden organiseren sp.a Ninove en vzw de Redding een groepsaankoop voor stookolie. Ook nu loopt er weer zulke actie. Alles wat je moet doen is het bestelformulier afdrukken, je gegevens en aantal gewenste stookolieliters invullen en bij ons gehandtekend binnen brengen (Geraardsbergsestraat 125, Ninove). Stricte deadline hiervoor is 17 maart. De dag nadien vragen wij dan alle leveranciers uit de regio wat hun laagste prijs is voor dat aantal liters. De goedkoopste mag dan aan alle klanten leveren tegen de afgesproken prijs. Die prijs kennen we dus niet op voorhand. We laten alle inschrijvers dan zo snel mogelijk weten wat de leverancier en de afgesproken prijs is zodat een afspraak kan worden gemaakt. Levering voorzien we  in we in de laatste week van maart.

Eerlijkheidshalve: het enige risico is dat de prijs op de markt enorm zou gaan dalen tussen 18 maart en de feitelijke leveringsdatum. Dat is de reden waarom we zo snel mogelijk willen leveren nadat de goedkoopste leverancier bekend is. Maar gelukkig hebben we dit de voorbije jaren nog nooit meegemaakt.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>