Verkiezingen!

Als Ninovieter en jonge sp.a-er kan ik met veel plezier melden dat ik kandidaat ben op de sp.a-kamerlijst van Oost-Vlaanderen bij de komende verkiezingen. Ik zal met veel overtuiging de 4e opvolgersplaats invullen en zowel lokaal als nationaal mij inzetten voor een socialer beleid!

Ik ben blij dat er al een heleboel mensen zijn die me met woord en daad willen helpen in deze korte maar krachtige campagne. Ik bedank hen alvast en als jullie je zelf geroepen voelen om je bij deze bonte bende medewerkers te scharen ben je meer dan welkom! Alle beetjes helpen! Wil je een bord plaatsen of een affiche voorhangen, bel gerust 0475 219 444!

Tot slot rest mij u te vragen voor uw steun op 13 juni.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>