speeltoestellen van nieuw speeltuintje in Groeneweg geplaatst

Deze legislatuur willen we hard inzetten op het creëren van extra speeltuintjes in onze wijken en deelgemeenten. Speelgelegenheid is erg belangrijk voor het welzijn van onze kinderen en bevordert ook de ontmoetingen van de ouders en grootouders.

Ook in de wijk-Groeneweg is een extra speeltuintje voorzien. Na een inspraakmoment met de kinderen en ouders uit de buurt werd een plan opgesteld met nieuwe speeltoestellen, ruimte om te voetballen en zitbanken. Deze toestellen werden intussen geplaatst en later komt er ook nog een afscheiding tussen de toestellen en het voetpad.

IMG_20161220_095959 groeneweg

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>