Bewoners WZC en ontmoetingscentrum kunnen petanque spelen

petanque Klateringen

Met een aantal maanden vertraging werd het petanqueterrein in de tuin van WZC Klateringen in de Centrumlaan volledig afgewerkt. De bewoners van het WZC en de senioren van het ontmoetingscentrum De Fontein kunnen nu naar hartenlust petanque spelen. Er worden ook nog wat kruiden en geurige bloemen geplant in het geurentuintje.  En door de brede paden kunnen ook rolstoelgebruikers perfect petanque spelen en genieten van de geurige planten.

Hartelijk bedankt aan de mannen van de technische dienst voor het mooie werk!

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>