Terugblikken en wensen

2010 was een verrassend jaar voor me, toch zeker op politiek vlak. Onverwachte verkiezingen waarin ik mocht opdraven en het in Ninove als jong veulen mocht opnemen tegen Guy D’Haeseleer en Tania De Jonge. De campagneperiode was een zalige tijd: druk, maar de dynamische en creatieve sfeer en de vele hulp van tientallen vrijwillers was ronduit fantastisch! Nogmaals mijn dank aan elk van hen!

Na de verkiezingen dan professioneel in de onderhandelingen gedropt en als cijferaar werd ik plots de spa-financieringswet-sjerpa. Zware dagen, en avonden, soms zelfs gedeeltelijk nachten hebben we met onze sp.a-ploeg geprobeerd onze politici te helpen. Een enorme ervaring om dit te mogen meemaken. Heel veel geleerd ook. Bedankt Frank, Jan, John, Johan, Krissen, Ariel, Cis, Ben,… voor de samenwerking. Laat ons hopen dat ons werk iets oplevert en we snel een akkoord vinden.

2011 moet beter worden. Geen enkel land verdient het om zo lang onbestuurd te blijven in tijden van wispelturige financiële markten, nakende vergrijzing, asielcrisissen, … Ik wens voor 2011 dus zeker al een nieuwe regering.

Voor 2011 wens ik jullie allen heel veel geluk, vriendschap, gezondheid, interessante gesprekken, cafetoogwereldverbeteravonden, reizen, rust, gezelligheid, liefde en lekker eten en drinken!

En voor mezelf wens ik de tijd te gaan stappen in de bergen, maar ook naar de café’s. Mijn lichaam heeft nood aan berglucht en alcohol.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>