Maak van je straat een speelstraat en win een animatiedag

Als je van je straat een speelstraat maakt, is ze tijdens de zomermaanden tussen bepaalde uren volledig afgesloten voor het verkeer. Enkel bewoners mogen dan nog stapvoets met de auto de straat in. De voorwaarden voor zulke speelstraat vind je hier. ALs je een speelstraat wil deze zomer, moet je het aanvraagformulier en de enquête voor de buurtbewoners invullen en bezorgen aan  de jeugddienst via jeugd@ninove.be. Meer info kan je ook krijgen van hen door te bellen naar 054/310500.

Nieuw dit jaar is dat de leukste speelstraat een animatiedag kan winnen. Maak in juli een foto van het beste, leukste, meest spectaculaire, plezantste,… moment in je speelstraat en stuur deze voor 1 augustus naar de jeugddienst via jeugd@ninove.be. De foto’s worden op de facebookpagina van de jeugddienst geplaatst en de foto met het  meest ‘likes’ wint de animatienamiddag op 31 augustus.

speelstaat

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>